NL | EN
grafiek

approach brand design

Moodunit Lab vormt de link tussen uw bedrijf en uw klanten. Wij geven uw merk een gezicht en een toekomst en zorgen ervoor dat u via alle mogelijke kanalen op de juiste manier communiceert met uw klanten en dat uw product de boost krijgt die het verdient.

Inspiratie

Tijdens een kennismakingsgesprek is het zaak dat wij van u weten wat u precies wilt. Bij Moodunit Lab heeft u meteen contact met de creatieve krachten achter het bedrijf, een one-on-one contact met de persoon die uiteindelijk uw project zal uitvoeren. Na dit verkennend gesprek doen wij u een gestructureerd voorstel en stellen we een correcte offerte op.

Creatie

Zodra u het voorstel en de offerte heeft goedgekeurd gaan wij aan de slag om het concept helemaal uit te werken. U wordt betrokken bij iedere stap van dit proces en kunt aangeven welke richting voor u de juiste is. Zo komen we snel tot een definitief ontwerp waar zowel u als wij helemaal achter staan.

Implementatie

Het definitieve ontwerp wordt gepresenteerd. Indien het ontwerp helemaal beantwoordt aan uw wensen zijn er in deze fase twee mogelijkheden.

  1. U koopt het ontwerp en krijgt van ons de juiste files die u dan door uw leverancier, drukker of webdeveloper kunt laten realiseren.
  2. U laat Moodunit Lab zelf het ontwerp uitvoeren.

Moodunit Lab zelf alles laten uitvoeren heeft een aantal belangrijke voordelen. Wij weten precies welke partners ons ontwerp het beste kunnen realiseren en staan in voor een nauwgezette controle bij iedere stap van de realisatie.

Realisatie

Moodunit Lab regelt de uiteindelijke productie van het ontwerp. Wij kiezen het juiste materiaal en de juiste partners en staan in voor een strenge kwaliteitscontrole van het uiteindelijke product. Drukwerk, websites of displays: wij gaan steeds voor het beste resultaat.