NL | EN

over ons

Ons verhaal begint met een visie. Een visie om uw verhaal op de juiste manier te vertellen. Vanuit een unieke ervaring binnen zowel standenbouw als reclamewereld bekijken wij wat u doet en waar u naartoe wilt.

Bedrijfscommunicatie is een complex gegeven waarbij u uw product en naam naar buiten brengt via verschillende kanalen: beursstanden, showrooms, website, mailings, verpakkingen, displays, enz. Wij zorgen ervoor dat uw communicatie helemaal klopt. Geen boek met verschillende hoofdstukken, maar wel één vlot verhaal in de juiste taal en met de juiste uitstraling.

approach

Moodunit Lab werkt voor K.M.O.’s, kleine zelfstandigen, reclamebureaus en multinationals en bedenkt en realiseert voor u de architectuur van een brede waaier aan driedimensionele communicatie. Wij ontwerpen en bouwen stands en showrooms, maar kunnen ook instaan voor het creëren, begeleiden en bewaken van diverse concepten en projecten rond uw merk.

Een goed verhaal hoeft niet duur te zijn. Wij geloven in een correcte vergoeding op basis van een eerlijke dialoog. Moodunit Lab betrekt u nauw bij iedere stap van ons gezamenlijke project: u zult zien waarvoor u betaalt, en betalen voor wat u ziet.