NL | EN
grafiek

approach stand design

Moodunit Lab gelooft sterk in een geïntegreerde projectaanpak van A tot Z. Dankzij onze flexibele bedrijfstructuur kunnen wij ieder project apart gaan bekijken en kiezen wij op basis van uw wensen die elementen om tot een perfecte formule te komen. Wij werken met de juiste partners om uw verhaal een happy end te geven.

Inspiratie

Een goede eerste indruk is de basis van een succesvolle relatie. Bij een eerste gesprek willen wij dus precies weten wat u wilt. Bij Moodunit Lab heeft u meteen contact met de creatieve krachten achter het bedrijf, een one-on-one contact met de persoon die uiteindelijk uw project in de perfecte banen zal leiden. Stel uzelf volgende vragen:

 • wat is de sterkte van uw bedrijf en/of product?
 • wat wilt u communiceren?
 • welk product wilt u in de kijker zetten?
 • wat is uw doelgroep?
 • wat is uw budget?

Creatie

Op basis van ons gesprek maken wij een ontwerp voor uw stand en bezorgen we u een correcte offerte. Wij blijven hierbij trouw aan onze visie om een compleet verhaal te brengen, een ‘totaalbouw’ waarin het hele plaatje klopt. Een stand is de omgeving waarin uw merk tot zijn recht komt en waarin klanten op een ongedwongen maar toch wervende manier alles te weten komen over uw bedrijf en producten.

 • de juiste architectuur voor uw product
 • een compleet verhaal
 • less will be more
 • verrassende invalshoeken

Implementatie

Moodunit Lab komt tot bij u om het ontwerp voor te stellen. Wij zullen u precies uitleggen waarom wij tot dit ontwerp gekomen zijn en zullen samen alle stappen overlopen. Indien het ontwerp helemaal beantwoordt aan uw wensen zijn er in deze fase twee mogelijkheden.

 1. U koopt het ontwerp, concept of tekening en laat het zelf implementeren door leveranciers van uw keuze.
 2. U laat Moodunit Lab zelf het ontwerp uitvoeren.

Indien u kiest voor optie 2 dan garanderen wij u bij de uitvoering de perfecte keuze van materialen, de juiste toeleveranciers en een correcte afwerking en professionele begeleiding van het ontwerp, binnen het budget dat u heeft vooropgesteld. Tijdens de uitvoering betrekken wij u bij iedere stap van het project en verzekeren wij bovendien oplevering binnen de vooropgestelde deadlines.

Realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de juiste partners om alles tot in de puntjes uit te voeren. Wij bouwen uw stand, op de juiste plaats en binnen de juiste tijd. Uiteraard nemen wij ook alle technische zaken (elektriciteit, water, telecom, enz) voor onze rekening en coördineren we alle stappen bij transport, opbouw en afbouw van uw stand. Wij beheren ook uw stand en zorgen voor een veilige opslagplaats, opkuis en eventuele reparaties. Bij een volgende beurs garanderen wij dat uw stand in onberispelijke staat opnieuw zal schitteren.